Gde Kupiti IQOS

Česta pitanja

Gde mogu da kupim IQOS?

Pronađite najbliži maloprodajni objekat, klikom na listu PRODAJNIH MESTA

Koga mogu da zovem ako imam pitanja?

Kontakt centar (besplatan broj): 0800 800 808

Radno vreme:
ponedeljak - subota: 09:00 - 21:00
nedelja: 10:00 - 18:00

ŠTA JE IQOS?

IQOS predstavlja inovaciju u načinu konzumiranja duvana. Koristeći HeatControl(tm) tehnologiju, IQOS zagreva duvan umesto da ga sagoreva i proizvodi duvansku aerosol koja pruža pravi ukus i zadovoljstvo duvana, bez vatre, dima ili pepela.

KAKO SE KORISTI IQOS?

IQOS se sastoji iz dve komponente: IQOS držača i IQOS džepnog punjača. IQOS držač se koristi za zagrevanje patrona nesagorevajućeg duvana, a korišćenje počinje pritiskom i držanjem dugmeta 2 do 3 sekunde dok svetlo (zeleno ili belo, ukoliko imate verziju 2.4 Plus) ne počne da treperi. Kada svetlo postane konstantno, IQOS držač je spreman za korišćenje. Nakon svakog korišćenja IQOS držač je potrebno vratiti u IQOS punjač kako bi se napunio za sledeće korišćenje. Punjenje držača traje približno 5 minuta. IQOS punjač može napuniti IQOS držač 20 puta, nakon čega je potrebno dopuniti bateriju samog punjača. Za punjenje IQOS punjača potrebno je 90 minuta i važno je koristiti isključivo USB kabl i adapter koji ste dobili u pakovanju.

DA LI IQOS MOŽE DA SE KORISTI ODMAH NAKON OTPAKIVANJA?

Da. Baterija u IQOS uređaju je posebno dizajnirana specijalno za IQOS i nije potrebno formiranje baterije nakon otpakivanja. Potrebno je samo da dopunite uređaj ukoliko je baterija prazna.

KAKO SE ČISTI IQOS?

Da biste uvek imali konzistentan rad IQOS držača, preporučujemo Vam da jednom dnevno čistite grejač unutar držača i površinu oko njega, kao i poklopac, koristeći IQOS čistač i štapiće za čišćenje IQOS uređaja.

Poklopac IQOS držača treba potpuno skinuti pre ručnog čišćenja uređaja. Ubacite IQOS držač u duži deo čistača, i okrećite čistač laganim pokretima. Na ovaj način četkica unutar čistača odstranjuje eventualne ostatke duvana iz IQOS držača. Nakon četkice, upotrebite IQOS štapiće za čišćenje, i laganim pokretima obrišite prostor oko oštrice grejača. Oštrica grejača je osetljiva i nikada je ne treba snažno pritiskati štapićem, kako se ne bi oštetila.

Poklopac IQOS držača se čisti sa donje strane kraćim delom čistača, a unutrašnjost poklopca možete obrisati IQOS štapićem za čišćenje.

KOJA JE RADNA TEMPERATURA IQOS SISTEMA?

IQOS držač zagreva duvan na temperaturu od 350 stepeni i održava je na istom nivou tokom celog korišćenja.

KOJE JE POREKLO NAZIVA IQOS?

Ne postoji posebno značenje koje čini skraćenicu IQOS. Naziv IQOS predstavlja novu tehnologiju. Ima i tu prednost što je kratko, lako za pamćenje i izgovara se lako na različitim jezicima.