Gde Kupiti IQOS

Česta pitanja

Gde mogu da kupim IQOS?

Pronađite najbliži maloprodajni objekat, klikom na listu PRODAJNIH MESTA

Koga mogu da zovem ako imam pitanja?

Kontakt centar (besplatan broj): 0800 800 808

Radno vreme:
ponedeljak - subota: 09:00 - 21:00
nedelja: 10:00 - 18:00

ŠTA JE IQOS?

IQOS predstavlja inovaciju u načinu konzumiranja duvana. Koristeći HeatControl(tm) tehnologiju, IQOS zagreva duvan umesto da ga sagoreva i proizvodi duvansku aerosol koja pruža pravi ukus i zadovoljstvo duvana, bez vatre, dima ili pepela.

KAKO SE KORISTI IQOS?

IQOS se sastoji iz dve komponente: IQOS držača i IQOS džepnog punjača. IQOS držač se koristi za zagrevanje patrona nesagorevajućeg duvana, a korišćenje počinje pritiskom i držanjem dugmeta 2 do 3 sekunde dok zeleno svetlo ne počne da treperi. Kada zeleno svetlo postane konstantno, IQOS držač je spreman za korišćenje. Nakon svakog koršćenja IQOS držač je potrebno vratiti u IQOS punjač kako bi se napunio za sledeće korišćenje. Punjenje držača traje približno 5 minuta. IQOS punjač može napuniti IQOS držač 20 puta, nakon čega je potrebno dopuniti bateriju samog punjača. Za punjenje IQOS punjača potrebno je 90 minuta i važno je koristiti isključivo USB kabl i adapter koji ste dobili u pakovanju.

DA LI IQOS MOŽE DA SE KORISTI ODMAH NAKON OTPAKIVANJA?

Da. Baterija u IQOS uređaju je posebno dizajnirana specijalno za IQOS i nije potrebno formiranje baterije nakon otpakivanja.

KAKO SE ČISTI IQOS?

Da biste uvek imali konzistentan rad IQOS držača, preporučujemo Vam da jednom dnevno čistite grejač unutar držača i površinu oko njega, kao i poklopac, koristeći IQOS čistač i štapiće za čišćenje IQOS uređaja.

Poklopac IQOS držača treba potpuno skinuti pre ručnog čišćenja uređaja. Ubacite IQOS držač u duži deo čistača, i okrećite čistač laganim pokretima. Na ovaj način četkica unutar čistača odstranjuje eventualne ostatke duvana iz IQOS držača. Nakon četkice, upotrebite IQOS štapiće za čišćenje, i laganim pokretima obrišite prostor oko oštrice grejača. Oštrica grejača je osetljiva i nikada je ne treba snažno pritiskati štapićem, kako se ne bi oštetila.

Poklopac IQOS držača se čisti sa donje strane kraćim delom čistača, a unutrašnjost poklopca možete obrisati IQOS štapićem za čišćenje.

KOJA JE RADNA TEMPERATURA IQOS SISTEMA?

IQOS držač zagreva duvan na temperaturu od 350 stepeni i održava je na istom nivou tokom celog korišćenja.

KOJE JE POREKLO NAZIVA IQOS?

Ne postoji posebno značenje koje čini skraćenicu IQOS. Naziv IQOS predstavlja novu tehnologiju. Ima i tu prednost što je kratko, lako za pamćenje i izgovara se lako na različitim jezicima.